Прочитај ми чланак

Потпуни распад пред меч с Русима: Три репрезентативца Србије заражена короном

0

Мукама "орлова" никад краја! Последња у низу лоших вести стигла је након тестирања пред дуел са Русијом (среда, 20.45) на којем су установљена још три случаја заражених коронавирусом.

Дан пред утакмицу против Русије приликом редовног тестирања на коронавирус откривено је да су још три играча позитивна, саопштено је на сајту Фудбалског савеза Србије.

Foto: AP

 

Реч је о Сергеју Милинковић-Савићу, Дарку Лазовићу и Ђорђу Николићу. Уз њих је на позитиван и један физиотерапеут, док су остали репрезентативци и чланови стручног штаба били негативни на последњем тесту.

Као и у случају Луке Миливојевића медицински тим ФСС одмах је поступио у складу са мерама и протоколима УЕФА и Владе Републике Србије тако да су сва тројица репрезентативаца и физиотерапеут напустили Спортски центар у Старој Пазови и до даљег ће бити у кућној изолацији.

Овим су се проблеми Љубише Тумбаковића само продубили с обзиром на то да да је национални тим раније напустио Александар Коларов, да Саша Лукић није у оптицају због картона, а да је Душан Тадић повређен.