Прочитај ми чланак

Стојадиновић: Дауда остаје, а Чаврић …

0

stojadinovic

(Mondo)

Спортски директор Црвене звезде уверава да ће Дауда остати бар до јануара, да Чаврић није мета, већ играчи који могу одмах да подигну ниво Звездине игре. Стижу двојица, Араухо лиценциран.

Већ у дану у којем је спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић, још нерасположен због 2:4 у Ивањици, најавио бар три појачања у свакој линији тима до краја прелазног рока, почели су да стижу конкретни резултати.

Прво нападач Ифеани Оњило, па нападач Драган Мрђа, па најава да би могао да стигне и офанзивни Александар Чаврић.

„Рано је за Чаврића. Он је квалитетан играч и не само он, има још младих и добрих играча у нашој лиги, али сконцентрисаћемо се у наставку прелазног рока на фудбалере који Црвеној звезди могу и морају да дају квалитет одмах“, одмах је скратио причу на ову тему Стојадиновић, током телефонског разговора за МОНДО.

ПОЗАЈМИЦЕ

У међувремену, млади штопер Марко Маринковић прослеђен је друголигашу Смедереву на позајмицу, док је његов колега из одбране Немања Јакшић потписао профи уговор и отишао на „каљење“ у Јединство Путеви из Ужица.

Он је, ипак, најавио да ће навијачи Црвене звезде ускоро видети још вероватно двојицу нових фудбалера у Медија центру, са шалом и дресом.

Претпостављамо да се ради о дефанзивцу и везисти, с обзиром на то да је у нападу „као у кошници“?

„Не бих откривао ни имена, ни позиције. Радимо убрзаним темпом и надам се да ћемо у најскорије време завршити све детаље“.

Најскорије време?

„Можда не до краја ове, али сигурно у току следеће недеље“.

Да ли ће Мигел Араухо добити лиценцу?

„Очекујем да буде на располагању тренеру до суботе, а онда је на њему да одлучи да ли ће ставити Арауха у тим или не“.

Дауда?

„Могу да кажем да ће Абиола Дауда сигурно остати у Црвеној звезди бар до наредног прелазног рока и уверен сам да смо урадили праву ствар што смо одбили Турке. Верујте да ћемо тешко до 31. августа добити бољу понуду од оне коју смо данас одбили. Дауда остаје…“, подвукао је Стојадиновић на крају разговора за МОНДО.