• Почетна
  • СПОРТ
  • СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Спремне замене за Шилба, Лазовић поново црно-бели, Навијачи Јувентуса: Синиша, Цигане…
Прочитај ми чланак

СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Спремне замене за Шилба, Лазовић поново црно-бели, Навијачи Јувентуса: Синиша, Цигане…

0

kuk-cvetkovic

Звезда хоће да врати Омара Кука и Бранка Цветковића!

Блејк Шилб је прошлост за Црвену звезду, а клуб са Малог Калемегдана већ ради на довођењу адекватних замена за Американца који је требало да буде прва нападачка опција, али није до краја оправдао педигре са којим је дошао у Звезду.

Како пишу Наше новине, Звезда ће у наредних пар дана покушати да врати Омара Кука који је пре пар сезона носио црвено-бели дрес, као и некадашњег повременог репрезентативца Бранка Цветковића. Кук је навијачима Звезде остао у лепом памћењу, као један од најбољих Американаца који је играо у клубу. Амерички плејмејкер са црногорским пасошем је тренутно члан Лијетувос Ритаса, али није играо у последњем мечу ВТБ лиге јер наводно преговара са Звездом о повратку у Београд.

Кук би појачао конкуренцију на плејмејкерској позицији, а класична замена за Шилба би требало да буде Бранко Цветковић бивши кошаркаш ФМП Железника који тренутно са много успеха (11,5 поена по мечу) наступа у казахстанској Астани коју тренира Александар Трифуновић.

Партизан потврдио – Лазовић поново црно-бели!

Шестоструки узастопни шампион Србије потврдио је у недељу увече да је са некадашњим репрезентативцем Србије постигнут договор и да ће у наредних годину и по дана поново носити црно-бели дрес.

lazovic

Информацију да је дошло до договора са Данком Лазовићем, проследио је спортски директор Партизана Алберт Нађ, који је додао да ће административне формалности око потписивања уговора бити обављене у понедељак ујутру, а да ће промоција уследити касније током дана.

Крагујевчанин који је каријеру почео у Партизану тако ће по трећи пут у својој богатој каријери носити црно-бели дрес.

Навијачи Јувентуса: Синиша, Цигане!

mihajlovic

Навијачи Јувентуса током утакмице против Сампдорије узвикивали су увредљиве слогане уперене према тренеру Ђеновљана Синиши Михајловићу. Ултраси „бјанконера“ су повицима „Синиша, зингаро“ (Синиша, Цигане), желели да испровоцирају бившег селектора наше репрезентације, који, наравно, није реаговао на крајњи безобразлук хулигана. Ово није први пут да се Михајловић налази на мети Јувентусових присталица који су му исте поруке слали и када је седео на клупи Фиорентине.

Ђорђевић одбио Интер, дефинитивно иде у Лацио!

И Нант сит, и Ђорђевић у Лацију!

filip-djordjevic

Тако се у једној реченици може описати крајњи исход одлуке коју је српски интернационалац донео током претходних дана.

Филип Ђорђевић имао је на столу понуде Интера и Лација а знатно уноснија била је она која је стигла из европске престонице моде.

Интер је Ђорђевићу нудио 200.000 евра већу годишњу плату од Лација али је нападач Нанта дао реч Лацијалима и пристао да од наредне сезоне носи дрес „небескоплавих“ из Рима!

Оваквом Ђорђевићевом одлуком, осим Лација, профитираће и његов садашњи клуб који инсистирао на томе да Филип остане у Француској до истека уговора а да током зиме одабре где жели да настави каријеру.

(mozzartsport, sportske.net, sportal.rs)