• Почетна
  • СПОРТ
  • Славнић: Рекао сам Човићу да се ја не продајем за минут славе. Не знам чија је ово Звезда
Прочитај ми чланак

Славнић: Рекао сам Човићу да се ја не продајем за минут славе. Не знам чија је ово Звезда

0

sp-moka_620x0

Легенде југословенске кошарке, најбољи кошаркаши поникли у Црвеној звезди, Зоран Мока Славнић и Драгољуб Дуци Симоновић двојац је који се није одазвао позиву клуба са Малог Калемегдана и дошао на утакмицу са Униксом – као део тима који слави 40 година од освајања прве европске титуле.

Разлог свог изостанка за “Наше новине” рекао је Зоран Славнић, у свом стилу директно и без длаке на језику:

– Нисма дошао јер сам ја достојан човек. Пре нешто више од годину дана када је Човић сменио Лазића и довео Вукоичића, позвао ме је да дођем и помогнем Звезди. Био сам одушевљен и спреман да помогнем. Имали смо сат и по врло конструктивног разговора који се завршио тиме „Зовем те сутра, али прво морам да разговарам са Вучићем“. Е то сутра се десило пре три-четири дана, јер сам му био потребан за манифестацију, а уз то ми је дао и сугестију шта да кажем новинарима.

– Наравно, добио је врло експлицитан одговор да се ја не продајем за минут славе. Срамотна је изјава Капичића да Звезда мисли о бившим играчима тако што су их позвали да аплаудирају из првог реда. По мом мишљењу, бивши играчи треба да раде у клубу, као што је ситуација у Партизану. Ево, на овој прослави нисмо били Симоновић и ја, али као да смо ми неки битни играчи. Битно је да су дошли они који нису улазили у игру. Питам све оне који имају иоле памћења шта Мирко Павловић ради на колективној слици освајача Купа од пре 40 година. Зар он није запослен у оној Звезди? Па да, и ја сам у ствари освојио Куп купова за ону Звезду. Па сад не знам чија је ова Звезда.

(Новости)