• Почетна
  • СПОРТ
  • ШЕКУЛАРАЦ БЕСАН НА ЗВЕЗДУ: Толе Караџић је страшан даса!
Прочитај ми чланак

ШЕКУЛАРАЦ БЕСАН НА ЗВЕЗДУ: Толе Караџић је страшан даса!

0

sekularac

Драгослав Шекуларац, друга Звездина звезда, жестоко је оплео по свом клубу због последњих саопштења поводом меча Вождовац – Партизан.

Популарни Шеки каже да оваквим понашањем црвено-бели показују да више нису велики клуб.

„Смучили су ми се! Претерали су с тим саопштењима, на тај начин показују да више нису велики клуб. Боље да црвено-бели гледају своја посла! Шта кука и мјауче једна Црвена звезда? То раде да се њихове грешке не би виделе. Имају милион грешака, не знају где ударају. Шта им је председник Фудбалског савеза крив? Па Толе је страшан даса! Нападају њега због својих глупости, а он је чист као суза“, рекао је Шекуларац.

Некадашњи репрезентативац Југославије и фудбалер који је пуних 11 година носио црвено-бели дрес сматра да клуб са „Маракане“ мора да се окрене себи и свом дворишту.

„Звезда треба да се окрене свом подмлатку, својим проблемима, а не да пише саопштења и кука како су им други криви за неуспех. Кога лажу неким својим петогодишњим планом за излаз из проблема, који ни у време Тита не би прошао… Звезда пропада, кога они фолирају? Скупили су фићфириће од играча, а најурили оне који су ваљали. У претходних пар година Партизан је играчки био најјачи и зато је узимао титулу. Е сад, црно-бели су у малој кризи, па зато Звезду дупло више боли што није прва. Гарантујем да Толе нема везе с тим да Партизан мора да буде први. Чиме су доказали да народ и навијачи треба да им верују, кад не могу односе у клубу да среде? Срамно је и бедно све што се дешава у Звезди“, завршио је Шекуларац.

(Курир)