• Почетна
  • ВИДЕО
  • Шћеповић: Тренутно сам трећи, али брзо ћу бити први шпиц Олимпијакоса (Видео)
Прочитај ми чланак

Шћеповић: Тренутно сам трећи, али брзо ћу бити први шпиц Олимпијакоса (Видео)

0

Scepovic2

(Моцарт.спорт)

“Савиола је сјајан играч, светска класа. Митроглу је одличан, лако постиже голове и заиста могу много да научим од њих”, рекао је бивши нападач Партизана.

Све је лакше када нема притиска. У Партизану није могао да се избори са тим, што је и разумљиво због свега што му се десило, али у Олимпијакосу има прекопотребан мир да се врати у фудбалски живот. Марко Шћеповић је постигао два гола за Олимпијакоса у Купу Грчке против Фокикоса (5:1) и тако показао да грчки шампион озбиљно може да рачуна на њега.

“Одлично се осећам после добре утакмице и наравно два постигнута гола која су ми прва на официјалним утакмицама. Ја само тражим још мало стрпљења и времена, али сам срећан што су ме саиграчи сјајно прихватили. Помажу ми од првог дана, атмосфера у тиму је заиста сјајна”, рекао је Шћеповић, а преносе Новости.

Доскорашњи играч Партизана истиче да је конкуренција у Олимпијакосу заиста велика на свакој позицији у тиму, посебно у шпицу.

“Савиола је сјајан играч, светска класа. Митроглу је одличан, лако постиже голове и заиста могу много да научим од њих. Ја сам тренутно трећи шпиц и верујем да неће проћи много времена кад ћу моћи и ја да будем ‘број један’ у нападу. У сваком случају уживам у Олимпијакосу”, закључио је Шћеповић, који је недавно и на пријатељској утакмици постигао гол.