• Почетна
  • СПОРТ
  • Са Пинту послао чак 15 играча на одмор, Звездини омладинци излазе на мегдан Воши
Прочитај ми чланак

Са Пинту послао чак 15 играча на одмор, Звездини омладинци излазе на мегдан Воши

0

SA pint116025020130422211058(Блиц)

После два узастопна пораза у домаћем првенству, од Партизана (0:1) и Слободе на Маракани (1:2), тренер фудбалера Црвене звезде Рикардо Са Пинту одлучио је да чак петнаесторицу играча пошаље на превремени одмор.

„Вољно“ је, до 17. јуна и окупљања екипе на припремама за нову сезону, добио скоро читав Звездин тим. Од оних који су га чинили током пролећног дела сезоне, на тренингу у четвртак били су само Вешовић, Мудрински, Гаридо, Микић, Асамоа, Ожеговић и Савићевић. Остало су били – омладинци, на које ће Са Пинту и рачунати за гостовање Војводини у последњем колу (недеља, 17 часова, стадион „Карађорђе).

Поред њих, португалски стратег ће рачунати и на младог нападача Михајловића, који је због температуре пропустио овај тренинг, а по свој прилици ће гол београдских црвено-белих у Новом Саду чувати Милош Весић, јер је Бајковић у групи која је на одмору, а Кировски је повређен.

Резултатски посматрано, предстојећи меч у Новом Саду осим борбе за престиж нема такмичарски значај. Звезда је, са осам бодова иза Партизана, сигурно друга јер трећепласирана Војводина има четири бода мање, а притом је Јагодина не може стићи јер заостаје девет бодова.