• Почетна
  • СПОРТ
  • Раденовић прогнозира: Биће 2:1 за Звезду, голове постижу Милијаш и Дауда!
Прочитај ми чланак

Раденовић прогнозира: Биће 2:1 за Звезду, голове постижу Милијаш и Дауда!

0

sp-radenovic_620x0

Грозница вечитог фудбалског дербија полако захвата све поре друштва. Коментари и „пецкања“ на друштвеним мрежама, на улици, у кафани, на факултету, све су учесталија. И стари и млади нестрпљиво ишчекују суботу и окршај Црвене звезде и Партизана.

О дерби се прича и у свлачионици кошаркаша Црвене звезде, а искусни крилни центар Иван Раденовић преноси своје утиске и очекивања од колега из фудбалске секције трофејног Спортског друштва из Љутице Богдана.

– Фудбалски дерби је институција нашег спорта. Сви смо узбуђени због те утакмице, очекујемо квалитетан фудбал, бар за наше услове, као и пун стадион. Црвена звезда је тренутно у кризи, тешка је ситуација у клубу. Међутим, верујем да ће црвено-бели играчи смоћи снаге да се добро припреме за ту најважнију утакмицу, јер том победом себи обезбеђују прикључак и борбу за титулу на пролеће – оцењује за „Спорт“ крилни центар Иван Раденовић.

Сигурно да првотимац клуба са Малог Калемегдана очекује тријумф свога тима.

– Очекујем 2:1 за Црвену звезду. Голове за нас ће постићи најискуснији Ненад Милијаш и шпиц Абиола Дауда, а за Партизан Милош Јојић. Биће то тврда утакмица, сигурно узбудљива…

Кошаркаши Звезде неће бити у прилици да уживо посматрају први овосезонски фудбалски дерби због обавеза у регионалној АБА лиги.

– Бићемо у путу за Подгорицу, где играмо против Будућности, тако да нећемо бити у прилици да дођемо на Маракану, али ћемо свим срцем навијати за црвено-беле – објашњава Иван Раденовић.

(Новости)