Прочитај ми чланак

Рад: „Идемо на победу против Партизана“

0

mare_rad(B92, Beta)
Тренер Рада Марко Николић рекао је да је Партизан у предстојећој утакмици 24. кола Суперлиге Србије фаворит, али да и његови играчи имају чему да се надају.

„Партизан јесте фаворит, али нам нико не може одузети наду и нашу амбицију у дуелу пртоив лидера шампионата. Позивам публику да буде на нивоу фудбласког празника и да Србија покаже једно лепше фудбалско лице. Колико ће то бити довољно након 90 минута велике борбе, видећемо сутра“, рекао је Николић новинарима на стадиону Рада.

Николић је додао да утакмица против Партизана може да потврди квалитет његових играча јер против ‘црно-белих’ нема тајни.

„Утакмица на стадиону Партизана је за нас пуна инспирација. Одлично се познајемо и ту не постоји тајни. Има ли лепшег места од суботе вече на стадиону у Хумској за потпуну афирмацију ових младих играча жељних доказивања“, додао је Николић.

Капитен Рада Урош Витас истакао је да екипа у Хумску не одлази са белом заставом, већ да је циљ да се освоје сва три бода.

„Папиролошки је предност на страни Партизана , али не одлазимо тамо са белом заставом јер имамо шта да изгубимо, а то су три бода који су наш циљ. Желимо да дамо свој максимум и да остваримо резултат који ће нас одржати у борби за излазак на међуанродну сцену. Ми смо спремни да дамо више од нашег максимума и остваримо прижељкивани резултат“, рекао је Витас.

После суспензије због два жута картона добијене у утакмици са ОФК Београдом у протоколу за меч са Партизаном наћиће се Милош Станојевић, док у конкуренцији за тим неће бити повређени Стефан Димић, Никола Антић, Андрија Павловић и Огњен Гњатић.

Утакмица 24. кола Суперлиге Србије између Партизана и Рада на програму је у суботу од 19:00 часова.