Прочитај ми чланак

Познати Американац: „Тај идиот, Ђоковић, ЈЕ*ЕНИ СЕ*ОЊА, нека га избаце из тениса“

0

Амерички радио водитељ, ТВ личност, глумац и комичар Хауард Стерн изнео је низ увреда на рачун Новака Ђоковића.

И до Стерна је стигла ових дана најактуелнија спортска прича, одузимање визе најбољем тенисеру света у Аустралије, али је Американца више занимао статус вакцинације играча.

Током емитовања своје емисије, Хауард Стерн је рекао:

– Тај идиот… Ђоковић. Џокер, назвао сам га Џокер. Какав је*ени се*оња. Примарно сам за овог човека чуо јер не жели да прими вакцину и иде около. Морају да га је*ено избаце из тениса. То је то, збогом, казао је Стерн. Он је го**ар, требало би да остане без тениса. Не брине ни за кога.

Стерн је потом прочитао коментар „Њујорк тајмса“ и претпоставку да је Новак Ђоковић позитиван на корона вирус пред Аустралијан опен ишао на јавне скупове.

– То вам је као да кажете да је пушење цигарета лична одлука, и то је тачно. Међутим, немој да ми дуваш дим у лице, идиоте. Какав глупан. Само један велики, глупи тениски учесник.

Стерн је у својој радио емисији угостио највеће светске звезде, важи за најпопуларнијег у том послу и освојио је многе чувене награде, преко „Билборда“ до МТВ признања.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!