Прочитај ми чланак

Партизанова управа нападнута у Врању

0

Уочи утакмице четвртфинала Купа Србије између Радника и Партизана дошло је до напада на управу београдског клуба.

Наиме, док су потпредседник Владимир Вулетић, генерални секретар Милорад Николић и судија Основног суда у Врању ручали у том граду, напало их је неколико особа.

FOTO: FK Partizan

Нападачи су пришли њиховом столу, вербално вређали представнике Партизана, а потом су покушали и да изазову физички обрачун.

У својој намери нису успели, јер је на време реаговала полиција, која је убрзо и привела пет особа.

„Истина је, били смо нападнути у среду у Врању. Били смо да посетимо Копнену војску, где смо положили цвеће, на вечну варту свим погинулим војницима Србије. Отишли смо на ручак и са нама још неки људи из протокола“, рекао је Вулетић у изјави за Б92.нет.

„У једном моменту је њих петорица пришло мени и почело да урла, да напустим објекат и Врање, да никада не дођем више. Људи из протокола су препознали Рецковог сина. Пришли су столу, стали изнад мене, али сам остао прибран. Морам да признам да је полиција брзо реаговала, а нападачи су одмах почели да беже у Ниш“.

Вулетић је имао недвосмислену поруку.

„Син Драгана Рецка Антића је био предводник напада. Али ово неће спречити изношење чињеница о намештеним утакмицама његовог клуба које су биле предмет рада етичке комисије и УЕФА дојава. Ако неко мисли да ће се спречити изношење истине о саветима Звезди да чува тим за Судуву против његовог тима, да насиње из његове свлачионице пренесе на друге клубове и њихове званичнике, грдно се преварио“.

„Јер као што Његош каже: ‘Свак је рођен да по једном умре, а част и брука живе довијека’, а са тим у вези и да је ‘Врање цело црно и бело“, подвукао је Владимир Вулетић за Б92.нет.