• Почетна
  • СПОРТ
  • Пантић: И поред етикета да сам Гробар Звезди сам дао срце
Прочитај ми чланак

Пантић: И поред етикета да сам Гробар Звезди сам дао срце

0

sp-panticA03_620x0(Спортал)
Двојица доскорашњих првотимаца Црвене звезде Срђан Мијаиловић и Александар Пантић каријеру ће наставити у иностранству. Мијаиловић је ухлебљење нашао код бившег тренера црвено-белих Роберта Просинечког у Кајзерију, док је Пантић веома близу преласка у редове Виљареала, повратника у елитни ранг шпанског фудбала.

Минулих месец дана Пантић је тренирао индивидуално, док је трајао процес пред Арбитражном комисијом Фудбалског савеза Србије. У наредним данима дефанзивца очекује пут ван граница домовине.

Селидба у Виљареал, спекулација или истина?

– Ништа није готово, али има истине. Видећемо шта ће да буде – почиње причу Пантић за СПОРТАЛ.РС и наставља: – Добио сам преко арбитраже чисте папире да пронађем нови клуб, али Црвена звезда још увек има рок и право жалбе на одлуку Арбитражне комисије.

У Шпанију би требало да одем током наредних неколико дана. После свега што Вам се догодило у Звезди, шта имате да кажете?

– Много ми је драго што сам играо у Црвеној звезди, иако су ме многи етикетирали да сам Гробар због тога што сам прошао омладинску школу Партизана. Могу само да кажем да сам увек давао све од себе и на тренинзима и на утакмицама, а у Звезди се нису лепо понелии према мени. Био сам стандардан у првом тиму, да бих био склоњен на клупу, а онда и на трибине. Било је и свакаквих прича, па и да сам повређен… Ипак, првих шест-седам месеци у Звезди ћу памтити до краја живота – додао је млади репрезентативац Србије.