Прочитај ми чланак

ПАДА СРПСКИ РЕКОРД: Јовићу стиже још један Србин, Реал СПРЕМИО 105.000.000 евра!

0

Реал Мадрид је већ кренуо у потрагу за појачањима за пролећну сезону, а медији широм Европе "брује" да ће пут Мадрида још један Србин, и то званично најбољи везиста Серије А!

У питању је, наравно, Сергеј Милинковић-Савић који ове јесени игра бриљантно у дресу Лација, а недавно је био један од најзаслужнијих за победу над Јувентусом на „Олимпику“ (3:1). Спекулише се да је први човек „Краљевића“ Флорентино Перез спремио невероватних 105 милиона евра за Србина, а то је понуда коју ће „Небескоплави“ тешко одбити.


Подсетимо, Зинедин Зидан, тренер Реал Мадрида, летос је по сваку цену желео новог вођу на средини терена, а први пик био је Пол Погба. Ипак, чини се да је Мадриђанима доста „натезања“ са Манчестером око Француза, па су се окренули српском репрезентативцу.

Свакако да утисак, али и цену популарног „СМС-а“ додатно појачавају сјајне партије Лација који је у серији од осам узастопних победа и ове сезоне је кандидат и за Скудето.

Ипак, остаје да се види да ли ће посао бити финализован и да ли ће Лука Јовић добити саиграча кога јако добро познаје из редова „Орлова“.

Милинковић-Савић је поникао у Војводини одакле је својевремено прешао у Генк за милион евра, а Белгијанци су га само годину дана касније продали Римљанима за осам пута већу цифру.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!