Прочитај ми чланак

Крсти се Пикси, а крстимо се и ми!

0

Шта се чудите, све је ово нормално! И док су била пуна уста Пиксија и људи из ФСС да је група никад лакша и да ћемо сигурно отићи на ЕП, наравно, сад смо у драми и под притиском, јер хтели да признамо или не, Србија је друга еврпска фудбалска лига, а у свету трећа...

Када је год кадар ТВ камере ишао на Драгана Стојковића у Будимпешти, он се крстио. А крстили смо се и ми зашто је на клупи оставио капитена Душана Тадића и Филипа Костића. На терену Сергеј Милинковић Савић целу утакмицу намештао је брчиће, а један трећи сређивао фризурицу. И онда кукамо што су нас Мађари два пута победили, који су сасвим просечна екипа. Али ако имамо у виду да је на Европском првенсту већ готово сигурно Албанија и Словенија, онда нема смисла плакати и туговати.

Лига нам је намештена, клубовима и такмичењем владају криминалци, мешетари, менаџери, стадиони су нам разорени, само што се не сруше, а власт даје 100 милиона евра за изградњу стадиона у Зајечару и у Лозници, где клубови играју трећу лигу.

Сад је у плану да се уложи неколико стотина милиона евра у Национални стадион, а искрено коме он и треба када „Орлови“ на трибине не могу да привуку ни 10.000 људи.

Култ репрезентације не постоји, политичком директивом Савез су преузели страначки кадрови и сада све стиже на наплату. То што је ТСЦ светло у тунелу, то треба захвалити Виктору Орбану, а не никако овим нашима који су сваки спорт у Србији уништили, наравно и фудбал.

О примљених девет голова у Еглеској, сада нећемо, али ако и одемо на Европско првенство очекујте да се вратимо брже него што смо дошли у Немачку, јер је то реалност и истина нашег фудбала.

А, јесте ли сигурни да ћемо победити Црну Гору у уторак у Београду?