• Почетна
  • СПОРТ
  • Освета Спартака: Партизан испао из купа! (ВИДЕО ГОЛОВИ)
Прочитај ми чланак

Освета Спартака: Партизан испао из купа! (ВИДЕО ГОЛОВИ)

0

partiyan spartak

Фудбалери Спартака направили су изненађење у четвртфиналу Купа Србије, пошто су у Суботици савладали екипу Партизана са 2:0, а истим резултатом ОФК Београд је у Ужицу славио против Слободе.

Суботичани су у потпуности надиграли шампиона Србије и реванширали му се за првенствени пораз од прошле суботе. Спартак је могао да забележи и убедљивију победу, али је поново на голу Партизана веома добар био Владимир Стојковић.

За разлику од њега одбрамбена линија црно-белих опет је била веома несигурна, што су Суботичани умели да искористе. Прво је у 11. минуту Дино Шарац после корнера послао лопту у мрежу гостију.

Четири минута касније, после грешке Владимира Волкова, на правом месту био је Александар Носковић. Партизан је имао неколико полу-прилика, преко Предрага Луке и Николе Нинковића.

Партизану преостаје да у суботу покуша да „овери“ титулу јесењег првака победом над Чукаричком.

У дуелу на стадиону под Беглуком у Ужицу, победу је однела млада екипа београдских „романтичара“ захваљујући погоцима Александра Јешића у 27. и Александра Чаврића у 83. минуту.

Ужичани су тако наставили серију лоших резултата, јер су прошле недеље и у првенственом мечу на свом терену изгубили од Доњег Срема са 1:0.

Слобода је од 88. минута играла без искљученог капитена Јовице Василића.

Резултати и стрелци:

Спартак – Партизан 2:0 (Шарац 11, Носковић 15)

Слобода – ОФК Београд 0:2 (Јешић 27,)

Јагодина – Доњи Срем (16)

Црвена звезда – Војводина (17)

Извор: РТС