Прочитај ми чланак

„Очекујем реми Партизана и Јунајтеда, док ће Тотенхем убедљиво победити Звезду“

0

Некадашњи фудбалер а сада аналитичар за Скајспортс, Чарли Николас, предвиђа исход предстојећих дуела Лиге шампиона и Лиге Европе.

Чарли Николас је током своје играчке каријере бранио боје Селтика, Арсенала, Абердина и Клајда, а за репрезентацију Шкотске наступио је 20 пута.


Чарли Николас је током своје играчке каријере бранио боје Селтика, Арсенала, Абердина и Клајда, а за репрезентацију Шкотске наступио је 20 пута.

Чарли Николас се након играчке каријере посветио новинарству и ради као аналитичар и колумниста за Скајспортс, па је тако у последњој колумни анализирао дуеле у Лиги шампиона и Лиги Европе.

Између осталог прокоментарисао је дуеле српских тимова који ће одмерити снаге са енглеским, пошто ће у уторак Звезда играти против Тотенхема у Лондону, док ће Партизан у четвртак угостити Манчестер јунајтед.

Тотенхем – Црвена звезда 3:0

Тотенхем мора да победи. Имали су среће против Вотфорда ког су победили голом Деле Алија. Поћетино је направио седам промена, највише икада и није добио очекивани одговор.

Види се да Вертонген и Алдервирелд не желе да буду у Тотенхему пошто им нови уговор није понуђен док је ситуација са Роузом идентична. Сон је најрасположенији, брз је и спретан како са лоптом тако и без ње и мислим да треба да игра са Кејном у тандему.

Црвена звезда ће пружити пристојан отпор, али очекујем да Тотенхем убедљиво победи Звезду.

Партизан – Манчестер јунајтед 1:1

Биће ово јако тешка утакмица за Манчестер јунајтед. Имали су перформанс у стилу Жозеа Муриња против Ливерпула, али не смем никад да их потценим чак и када играју лоше и ружно побеђују.

Ентони Марсијал је спреман и очекујем да буде у стартној постави у Београду, а и чини ми се да ће Солскјер почети са 4 играча позади и да ће њихов везни ред морати да држи лопту што дуже у својим ногама, иако Мектоминеј и Фред не умеју баш добро да додају пас.

Биће ово још један напоран меч, као што сам рекао и очекујем да резултат буде нерешен, 1:1.

Написао је Чарли Николас у својој колумни за Скајспортс.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!