• Почетна
  • СПОРТ
  • Ништа од трансфера Бугарина: Иванов – Обрадовић штоперски тандем Партизана!
Прочитај ми чланак

Ништа од трансфера Бугарина: Иванов – Обрадовић штоперски тандем Партизана!

0

ivanov1321

(спортал)
Бугарски интернационалац Иван Иванов неће прећи у швајцарски Базел, како се чинило пре само два дана!

Наиме, досадашња прва опција на месту централног бека Базела, Александар Драговић, одбацио је понуду кијевског Динама, а током викенда био је у постави у дуелу против Грасхопера на старту првенства Швајцарске. С обзиром да је Иванов требало да буде замена за Драговића, од трансфера нема ништа па се Бугарин враћа у Београд где ће се јавити тренеру Вуку Рашовићу и старим саиграчима.

Такође, Партизан добија још једно искусно појачање на месту централног дефанзивца. У питању је Милан Обрадовић (35), који је договорио све детаље двогодишњег уговора са клубом из Хумске, преносе Новости. Обрадовић је чак шест сезона носио дрес Металиста из Харкова, а прошлу сезону провео је на позајмици у Арсеналу из Кијева.

Како сада ствари стоје Иван Иванов требало би да буде у постави за реванш утакмицу 2. кола квалификација за Лигу шампиона против јерменског Ширака у среду у Београду, док ће већ од наредне рунде такмичења стратег српског првака Вук Рашовић моћи да рачуна на штоперски тандем Иванов – Обрадовић.