Прочитај ми чланак

Нинковић – Дерби се не пропушта!

0

сп

После летос оствареног сна о преласку у Црвену звезду, Милош Нинковић једва чека да заигра у ‘вечитом дербију’ против Партизана.

Међутим, против Радничког у Нишу је у суботу доживео повреду у најгорем тренутку, па је његов наступ против црно-белих под великим знаком питања.

Оно што је сигурно, то је да га неће бити у екипи Црвене звезде у среду, против крагујевачког Радничког у Купу, али један од кључних играча црвено-белих тврди да ће и поред савета лекара да наредних десетак дана мирује како би на најбољи начин санирао повреду, сигурно бити у саставу Стојановићеве екипе.

“Прогноза лекара је осам дана строгог мировања, а десет до скидања копчи. Међутим, на то се нећу обазирати, јер сам зацртао себи да играм у дербију. Неће ми бити превише битно ни шта ћу чути на последњој контроли, ни копче, ни болови“, уверава Нинковић у изјави за “Мондо“.

С обзиром да Црвена звезда заостаје четири бода за водећим Партизаном, исход дербија за црвено-беле ће имати много већи значај, а уколико Нинковић не буде у саставу, посао екипи са Маракане у дербију ће бити значајно отежан.

(Спортске)