• Почетна
  • СПОРТ
  • Ни после најновије бламаже Јанковић не даје оставку
Прочитај ми чланак

Ни после најновије бламаже Јанковић не даје оставку

0

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић после ремија против Рада на Врачару (1:1) рекао је да је евидентно да екипа игра под великим притиском и да је сама себи највећи противник, као и да не размишља о одласку.

 „Нисмо успели да докрајчимо противника. Имали смо играча више и предност од 1:0 и идеја нам је била да другим голом решимо победника, међутим, уместо тога ми смо примии гол из практично јединог шута ривала, а после тога смо само нападали стихијски. То је даказ да ова екипа јос мора да ради на стабилности. Не размишљам о оставци после једног ремија“, рекао је Јанковић.

Он је додао да после нерешеног резултата и освојеног бода не размишља о оставци, али је евидентно да мора да се преузме одговрност.

„Не слажем се са оценама да вољни моменат није на нивоу, али све ово што се дешава у клубу плус притисак који се сваке године без титуле повећава, рефлектује се на екипу“, констатовао је тренер Јанковић.

На питање докле ће трпети лошу форму појединих играча, пре свих Дарка Лазовића он је рекао:

„Најлакше је рећи да је он крив, али не слажем се са том анализом. Имам замерке на рачун многих играча, али то је све за нашу интерну анализу и остаће међу четири зида“, закључио је Јанковић.

Тренер Рада Марко Николић честитао је својим младим играчима на освојеном боду и нагласио да је тим баш као и пре четири дана против Радничког из Крагујевца одиграо на максимуму својих могућности.

(Блиц)