• Почетна
  • СПОРТ
  • Милијаш: Партизан је и даље фаворит, но више се не пита само он!
Прочитај ми чланак

Милијаш: Партизан је и даље фаворит, но више се не пита само он!

0

milijas(Мондо)
Капитен Црвене звезде и најискуснији у екипи Са Пинтуа казао је да Партизан и даље слови за фаворита за освајање шампионске титуле без обзира што је предност од 11 бодова смањена на само 2 између „вечитих ривала“.

Момак који у екипи Рикарда Са Пинтуа једини зна шта значи освојити титулу, не рачунајући Бобана Бајковића, који је у време последње освојене титуле бивао позајмљиван другим клубовима, и даље стоји чврсто на земљи и сматра да „комшије“ имају два корака предности у трци за трофеј.

„Реално, Партизан је у великој предности“ почиње своју причу Милијаш у изјави за „Мондо“.

„Игра дерби на свом терену, гледајући на папиру лакша гостовања, има два бода предности… Све су то ствари где је Партизану лакше него нама. Јесте да су имали 11 бодова предности и да су тада сви отписивали Црвену звезду, али ја бих данас потписао да имам ту њихову предност од два бода и да играм дерби на свом стадиону“ истиче капитен Црвене звезде.

Упркос свему наведеном, Милијаш не сумња да је прилика да се дође до трофеја највећа у претходних пет сезона и да је не треба прокоцкати.

„Имамо много младих играча, али са већ завидним бројем утакмица за Црвену звезду и ово им је вероватно највећа шанса која се указала да освоје титулу, у последњих неколико година. Они су и даље фаворити, а на нама је да победимо у свакој утакмици до краја првенства, јер знамо да би нам то донело и титулу“ поручује Милијаш.

Црвена звезда наредни меч у Јелен Суперлиги игра у Јагодини, у четвртак, 2. маја, са почетком од 19 часова.