Прочитај ми чланак

МЕКГРЕГОР УХАПШЕН У ЊУЈОРКУ: Славни борац рушио све пред собом, разлупао аутобус..

0

Контроверзни Ирац Конор Мекгрегор је напао аутобус у којем су били УФЦ борци, разбио је стакло колицима за превоз терета, покушао да баци чак и заштитну ограду, пре него што га је обуздало обезбеђење

Звезда ултимејт фајта Конор Мекгрегор предао се њујоршкој полицији након дивљања на Барклиз центру у Бруклину.

Контроверзни Ирац је напао аутобус у којем су били УФЦ борци, разбио је стакло колицима за превоз терета, покушао да баци чак и заштитну ограду, пре него што га је обуздало обезбеђење.

Након инцидента УФЦ је остао без тројице бораца за догађај планиран за суботу, Мекгрегоров тимски колега Артем Лобов који је учествовао у нападу на аутобус, те Мајкл Кијеза који је повређен након тог напада, као и Реј Борг.

Лобов је раније ове недеље имао сукоб са УФЦ ривалом Хабибом Нурмагомедовом у хотелу, па се претпоставља да је то био повод и за инцидент у арени.

Мекгрегор, који је у августу 2017. поражен у „борби века“ од боксера Флојда Мејведера, није имао УФЦ борбу од новембра 2016. када је нокаутирао Едија Алвареса.

Ирац је био шампион УФЦ у две различите верзије, али му је УФЦ дан уочи инцидента у Њујорку одузео појас у лакој категорији због неактивности, а због овог испада је вероватно завршио своју каријеру у оквиру УФЦ.

„Да ли желите да имате посла са Конором Мекгрегором сада? Да ли желите да га јурите за интервју и платите за његову борбу? Сумњам да ико жели сада то. Мислим да ће сада Мекгрегор сада свима бити одвратан“,рекао је Вајт.

За титулу у лакој категорији ће у суботу у Бруклину да се боре Нурмагомедов и Макс Холовеј.