• Почетна
  • СПОРТ
  • СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Матић се опростио од навијача,Ђурић напушта Партизан,Видић потписао за Галатасарај
Прочитај ми чланак

СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Матић се опростио од навијача,Ђурић напушта Партизан,Видић потписао за Галатасарај

0

matic-djuric-vidic

Матић се опростио од навијача!

Одиграо је српски фудбалер, по свој прилици, своју последњу утакмицу за Бенфику.

Био је српски фудбалер један од најзапаженијих фудбалера у дербију против Порта, на најбољи се могући начин опростио од својих навијача.

Немања је по завршетку меча пришао трибинама и поздравио сваку страну Стадиона Светлости, на тај начин се и директно захвалио верним присталицама португалског клуба, које су га здушно бодриле и пружале подршку последњих година.

Ђурић напушта Партизан

Партизан ће морати да тражи новог председника, пошто је Драган Ђурић најавио одлазак из Хумске. Он је признао да ће напустити председничку функцију у Хумској када му истекне мандат који траје до наредног децембра.

“Изборна скупштина је у децембру, тада ћемо сести и разговарати како бисмо пронашли најбоље решење. У овом тренутку није ми идеја да останем у Партизану. Међутим, има времена да се прича о томе ко ће бити наследник јер ће одлучити органи клуба, а ја ћу и по одласку помагати као и до сада”, рекао је Ђурић

Видић потписао за Галатасарај!?

Немања Видић у Галатасарају? Ко би рекао…

А, велика вероватноћа постоји да се то већ догодило!

Наиме, западни медији јављају да је у недељу увече Видићу у манчестерском хотелу „Piccadilly Hilton“ понуђен „тежак“ уговор са славним клубом из Истанбула, а да га је капитен Манчестер јунајтеда и бивши репрезентативац Србије наредног јутра потписао.