Прочитај ми чланак

ЛУДНИЦА У ЧИКАГУ Када се Новак појавио, међу навијачима је настала ОДУШЕВЉЕЊE

0

Наш најбољи тенисер је, после нестварних успеха на УС Опену и Синсинатију, дошао у Чикаго, где га очекују дуели на егзибиционом турниру "Лејвер куп", а његов долазак у овај град изазвао је велико одушевљење.

Ноле ће на овој егзибицији играти у „Тиму Европе“ заједно са Роџером Федерером, Александром Зверевим, Григором Димитровим, Давидом Гофаном и Кајлом Едмундом, док ће се на другој страни начи тенисери из „Тима света“.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Chicago fan energy is on 🔥🔥🔥 Thank you for a fantastic first welcome #windycity! #LaverCup #TeamEurope2018 #NoleFam Photo Credit: Getty / Garczarczyk

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Наш ас прошле године није играо у Чикагу због проблема са повредом лакта, те је истакао да је са нестрпљењем ишчекивао да надокнади пропуштено. Колико су и њега навијачи чекали, сведочи и сцена када се Ноле појавио пред њима.

Окупио се велики број присталица, код којих је настало право одушевљење, па су сви желели да га додирну и поздраве се с њим. То је све изненадило и Новака, који се огласио путем Инстаграма.

– Енергија навијача у Чикагу је „запаљива“. Хвала вам за фантасичан први дочек – написао је Ђоковић.

Да подсетимо, такмичење на „Лејвер купу“ почиње у петак (19 сати), када ће бити одиграна два сингл меча. Затим следи предах до једног сата после поноћи, јер ће се тада одиграти још два дуела у појединачној конкуренцији, док је после тога на програму дубл, у коме сви очекују да ће наступити Новак Ђоковић и Роџер Федерер.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!