Прочитај ми чланак

Како је Новак преживео Звездине пенале? Скакао сам 3 минута пред изалазак на терен

0

Први рекет света је донекле и због пенала слабо почео меч

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић успешно је почео Мастерс у Синсинатију, иако је на самом старту меча са Семом Кверијем имао доста проблема.

Ноле је после преокрета славио у два сета (7:5, 6:1), а почетну нервозу приписао је донекле и Црвеној звезди, односно пеналима који су виђени у Копшенхагену.

– Можда сам зато био мало нервознији, јер сам до три минуте до изласка на терен скакао у свлачионици. Загревао сам се и пратио меч са Гораном тренером и целом екипом из екс Ју. То је невероватан подвиг, све честитке целом тиму. Поготово Борјану који је успео да одбрани пенале. То је невероватно, ја оно никада нисам видео – рекао је Ђоковић за Спорт Клуб.

Осврнуо се Ђоковић и на сам меч.

– Могу да будем задовољан другим сетом и крајем првог. Почетка је био поприлично лош, с атри дупле сервис грешке. Мало сам се унервозио. Он је јако добро сервирао до средине првог сета, затим је одиграо један јако лош гем и дозволио је да се вратим у меч. После сам се осећао самоувереније, имао сам прилике да га брејкнем крајем првог сета и то сам успео – јасан је био Новак.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!