Прочитај ми чланак

КАД ТРЕНЕР ЛИВЕРПУЛА ОТВОРИ ДУШУ Клоп: Жао ми је што неће бити „делија“ на Енфилду

0

Тренер Ливерпула Јирген Клоп је пред меч са Црвеном звездом у 3. колу Лиге шампиона (среда, 21 сат) нагласио да жали због одсуства "делија" јер сматра да дуел два бивша првака Европе заслужује присуство гостујућих навијача.

Стратег Црвених је рекао да после оптужби „Лекипа“ на рачун београдског тима у вези са наводним намештањем меча против Пари Сен Жермена, избраници Владана Милојевића долазе да се покажу у пуном сјају.

FOTO: @LFC / TWITTER

– Две екипе иду у даљи ток такмичења, и самим тим не желим да правим никакав притисак над мојим играчима. Нама три бода помажу у том циљу и даћемо све од себе да то и освојимо. Црвено-бели долазе на наш терен после разних шпекулација о намештању, и због тога знам да ће они хтети да свима покажу колико вреде. Наполи је у Београду одиграо невероватно тежак меч у ком је освојио само бод, сличну утакмицу очекујем и у среду – јасан је био Клоп.

Када су новинари питали немачког тренера за атмосферу на сусрету, он је рекао да очекује сјајну подршку присталица Ливерпула, али и да осећа жал због навијача тима из Љутице Богдана.

– Атмосфера на Енфилду је посебна, наши навијачи су увек уз нас без обзира на ситуацију, уопште не сумњам да ће тако бити и овај пут. Чудно је играти меч без гостујућих навијача. Увек је лепо видети како они имају улогу на утакмици и како носе тим до последњег звиждука – закључио је Јирген Клоп, истичући да му је жао што Звездине присталице неће моћи да, услед казне УЕФА, од стране свог клуба организовано дођу на меч.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!