Прочитај ми чланак

Јокић поново блиста (ВИДЕО)

0

У ноћи у којој су сви причали о неочекиваном поразу Вориорса од Лејкерса, Денвер је одиграо још један продужетак, преживео 30 поена Новицког и савладао Далас.

Сјајан је био Кенет Фарид са 25 поена и 20 скокова, утакмицу је решио Ди-Џеј Огустин који је постигао последњих осам поена у продужетку, укључујући и два слободна бацања у последњој секунди. Тако је великим преокретом Денвер стигао дпо тријумфа у који је Јокић уградио 13 поена и 12 скокова за 20 минута. Одлични Србин је имао и 3 асистенције, 2 украдене лопте и блокаду, Нагетси су се осветили Мавсима за пораз у продужетку крајем фебруара. У последње време су навикли на додатне минуте, пре два дана су изгубили од Бруклина, такође у „овертајму“.

Јусуф Нуркић је пропустио и седми меч у низу, Ловерњ убацио 2 поена за 14 минута.

На рачун тренера Мелоуна поново је било доста замерки јер Јокић није дуже време провео на паркету. Иначе, јуче је доста пажње изазвала статистика по којој је Јокић бољи од Новицког у његовим годинама. Када је Немац имао 20, имао је лошије бројке од Србина, што свакако показује колико је Јокић напредовао и шта значи ова фантастична дебитантска сезона.

Извор: sportske.net