Прочитај ми чланак

Јанко у три сета „ућуткао” Налбандијана

0


Несташни дечко из Аргентине, Давид Налбандијан, овог пута није ломио инвентар и повређивао судије, иако је пропустио осам брејк лопти и имао доста разлога за нервозу. Јанко Типсаревић га је “ућуткао” у три сета 6:4, 7:6 (7:4), 6:2 и знатно лакше него што се очекивало прошао у другу рунду, где га чека Рајан Свитинг из САД.

– Осећам се и да ме је мало погледала и срећа у овом сусрету, јер је Давид имао много шанси да ми одузме сервис током меча. Ментално сам био снажан до краја и издржао сам. Задовољан сам како сам играо, и надам се да ћу да наставим у овом стилу – рекао је Јанко после меча са Аргентинцем.

Следећи дуел ће бити против Свитинга.

– Рајан је озбиљан противник. Играли смо прошле недеље у Квинсу, када је други сет био веома неизвестан. Тешко сам га добио. Играћу као и сада и не би требало да буде проблема – истиче Типсаревић.

На другој страни, Давид Налбандијан је био помало љут што су судије доносиле брзоплете одлуке у важним тренуцима меча, плашећи се да то радили свесно.

– Никад нису грешили у одлукама на 15:15. Увек су то чинили на брејк поенима или на ђусу. Не знам зашто су толико журили. Ипак, честитам Јанку, био је бољи у важним моментима – каже Давид.

(Новости)