• Почетна
  • СПОРТ
  • Ја му се извинио, а он ми разбио нос, том истом момку сам …
Прочитај ми чланак

Ја му се извинио, а он ми разбио нос, том истом момку сам …

0

369071_ninkovic-rad--cz_f

Црвена звезда је теже него што се очекивало стигла до победе против претпоследњег тима на табели. Црвено-бели су на стадиону Обилића на Врачару савладали Рад са 1:0 голом капитена Ненада Милијаша из слободног удараца у 10. минуту.

Поред капитена Звезде најискуснији у тиму био је Милош Нинковић.

– Била је ово изузетно тешка утакмица. Најважније је да смо освојили нова три бода. Све друго ће се брзо заборавити, и зато нам је данашњи тријумф веома битан. Постигли смо гол на време, и после тога смо се успешно одбранили. Познато је да је после вечитог дербија први наредни меч најтежи због психичке и физичке исцрљености, због чега је, понављам, најважније да смо победили – први су утисци Нинковића.

Звездином креативцу, који је поново играо са заштитног кацигом, овог пута је страдао нос после ударца младог Милоша Станојевића. Нинковић је у једном тренутку експлодирао, желео да се обрачуна са са младим играчем Рада који га је ударио лактом.

– Извињавам се због такве рекације, није то било понашање за пример, али разумите ме, пукао ми је нос. Не могу да схватим да млади играчи немају никаквог поштовања према нама старијима. Том истом момку сам се у првом полувремену извинио и пружио руку када сам направио фаул, да бих касније доживео да ме он вређа и удари на онакав начин. Мислим да сви треба да поведу рачуна о понашању младих фудбалера.

И сам сам био млад играч и никада ми није пало на памет нити сам смео старијем да кажем нешто или да га ударим као што је мене данас противнички играч. Опраштам му све, најважније је да смо освојили три бода – ставио је тачку на ову тему Нинковић.

 

(Вести ФК Црвена Звезда)