Прочитај ми чланак

Хоће ли ‘Делије’ оборити рекорд ‘Гробара’?

0

zvezda-partizan-kosarka

Подсетимо, пре четири и по године, у марту 2009. године, кошаркаши Партизана играли су у оквиру Топ 16 фазе Евролиге против Панатинаикоса у “Арени“ и тој утакмици (63:56 за Партизан) је, према званичним подацима, присуствовало 22.567 гледалаца, што је и до данас рекорд по посећености једног спортског догађаја у нашој највећој дворани.

Ипак, од тада, па све до сутрашње утакмице, није било прилике да и кошаркаши Црвене звезде наступе у “Арени“, па је с обзиром на велико интересовање “Делија“ за ову утакмицу, једна од тема постало и питање хоће ли већ у четвртак поменути рекорд бити оборен.

Своја мишљења на ту тему за данашњи “Спорт“ су изнели и тренер Црвене звезде Дејан Радоњић, као и спортски директор Партизана Драган Тодорић.

И један и други ипак сматрају да је најважније какве игре пружају њихови тимови.

“Искрено, нисам ни знао да навијачи Партизана држе тај рекорд, па и не знам како то да прокоментаришем. У сваком случају, очекујем право кошаркашко вече у Арени и да у пуној дворани пружимо свој максимум против Локомотиве“, поручује Радоњић.

Драган Тодорић не брине због могућности да од четвртка навијачи Црвене звезде постану рекордери.

“Нисам ни размишљао о томе, не знам зашто је то уопште важно. Најбитније је да Партизан остварује добре резултате, да има најбоље навијаче на свету, а ми у клубу имамо важнија посла од размишљања хоће ли тај рекорд бити оборен“, поручио је Тодорић.

(sportske.net)