• Почетна
  • СПОРТ
  • Фудбал: Звезда стиже Нишлијама “у правом тренутку“
Прочитај ми чланак

Фудбал: Звезда стиже Нишлијама “у правом тренутку“

0

 

radnicki600110359020130213101755(Бета, Јужне вести)
Одлично расположење влада у нишком Радничком после добрих резултата у прва три пролећна кола, а пред дерби на Чаиру са Црвеном звездом.

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Саша Мркић рекао је данас да утакмица против Црвене звезде долази у право време за његов клуб и да очекује да настави низ успеха у пролећном делу сезоне.

„Очекујемо да наставимо низ успеха, три утакмице смо без пораза и меч са Звездом нам долази у правом тренутку“, рекао је агенцији Бета Мркић пред дуел у Нишу у 19. колу Супер лиге Србије.

Мркић, који је бивши фудбалер Радничког, клуб је преузео свега неколико дана пред почетак пролећног дела првенства и забележио реми и две победе.

„Велики број љубитеља фудбала ће поздравити све успехе, како Радничког, тако и бившег првака Европе и света. Очекујем да утакмица буде фер и коректна и да ће навијачи задовољни отићи са стадиона и вратити се већ на следећем мечу када будемо били домаћини“, казао је Мркић.

Он је истакао да о Црвеној звезди не треба трошити речи.

„Не треба трошити речи што се тиче Црвене звезде, то је скуп сјајних појединаца који једним ударцем или центаршутем решавају утакмицу. Неопходна нам је концентрација током читавог сусрета како бисмо остали непоражени“, истакао је Мркић.

Добро расположени и шаљиви Мркић је на питање какво је стање терена на стадиону Чаир одговорио да на југу Србије има проблема само с новцем.

„Проблема има свуда што се тиче терена, али на југу Србије нема таквих. Има новчаних, фале нам паре, али нас заобилазе ове остале ствари. Морамо мало и да се нашалимо“, рекао је насмејани тренер Нишлија.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде играће се сутра од 13.00 на стадиону Чаир у Нишу.