• Почетна
  • СПОРТ
  • Фудбал: Јагодина – Партизан (09 март – 19,00 часова, САСТАВИ)
Прочитај ми чланак

Фудбал: Јагодина – Партизан (09 март – 19,00 часова, САСТАВИ)

0

partizan_jagodina(Спортски журнал)

Јагодина – Партизан (19,00 часова)

Градски стадион. Гледалаца: -. Судија: Дејан Сантрач. Помоћници: Бранко Павловић, Дејан Поточан.

ЈАГОДИНА: Бонџулић, Милинковић, Томић, Живановић, Пројић, Гогић, Дамјановић, Цветковић, Арсенијевић, Леповић, М. Стојановић.

ПАРТИЗАН: Стојковић, Миљковић, Пајовић, Иванов, Лазевски, Смиљанић, Лука, С. Илић, Брашанац, Митровић, Којић.

Мада га до краја сезоне очекује још шест гостовања (Кула, Ужице, Ивањица, Нови Пазар, Крагујевац и Смедерево) суботње у Јагодини ће попут лакмус папира открити да ли је Партизанова игра напредовала.

Ово је треће финале, а први дерби – истиче Владимир Вермезовић.

Јагодина је једна од тактички најдисциплинованијих екипа лиге, краси их организација у игри и дух тима, вођен препознатљивом руком тренера.

Буду ли таквог противника натерали на предају, још на његовој трави, мирне душе ће црно-бели накривити капу већ после треће пролећне деонице.

Нашу скаути посматрали су Јагодину против Хајдука из Куле и ОФК Београда и јединствен закључак је да је реч о тиму који, иако су на терену била два различита састава, не мења систем игре. Неће то учинити ни против нас, већ ће га за нијансу подићи.

Од утакмица у којиме је Јагодина била аутсајдер у дуелима са Партизаном, Ћурани су дочекали да играју дерби кола. Некада је Јагодина служила црно-белима за поправљање гол разлике…

Имамо тим који свако мора да поштује. Лидеру се не прети, али у дуел са Партизаном улазимо са равноправним шансама. Можда ћемо ми бити у малој предности, јер играмо први пут овог пролећа пред својим навијачима, који су знали да нас подрже кад нам је то било најпотребије – сматра Милош Стојановић, капитен Јагодине.

Вођа јагодинског тима позвао је навијаче да на утакмицу дођу у што већем броју.

Желео бих да трибине буду попуњене до последњег места. Хук са трибина биће за нас ветар у леђа. Партизан је моћан тим, има сјајну екипу, међутим, ни ми нисмо више мачији кашаљ.