• Почетна
  • СПОРТ
  • Фудбал: Црвена звезда – Нови Пазар (09 март – 18,00 часова, САСТАВИ)
Прочитај ми чланак

Фудбал: Црвена звезда – Нови Пазар (09 март – 18,00 часова, САСТАВИ)

0

zvezda_novi_pazar(Спортски.журнал,фото: Н. Неговановић)

Црвена звезда – Нови Пазар (18,00 часова)

Стадион Црвене звезде. Гледалаца: -. Судија: Александар Васић. Помоћници: Дејан Петровић, Милан Корајлија.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Вешовић, Пантић, Петковић, Младеновић, Милијаш, Миливојевић, Савићевић, Лазовић, Мудрински, Милуновић.

НОВИ ПАЗАР: Јанковић, Лотинац, Пешић, Васиљевић, Ненадић, Бољевић, Селимовић, В. Вујовић, Кецап, Поповић, Марковић.

Играчи Црвене звезде су добили део дуга и више немају право да причају како су гладни. Управа је задржала тренера на клупи и сноси исту одговорност за будуће резултате колико и он.

Црвена звезда планира да окрене нови лист против Новог Пазара, поправи утисак после шокантног ремија са Радом и покаже да се још није предала у трци за титулу. Искупљење пред Делијама, на Маракани, почиње у 18 часова.

Важна утакмица из више аспеката. Није свеједно како ће се завршити резултатски, нити на који начин ћемо играти. Издешавало се много позитивних ствари у току ове радне недеље и дају нам за право да будемо оптимисти. Реакција фудбалера је добра, сви су жељни да поправе утисак. Хоћемо да уђемо у серију тријумфа – истакао је Александар Јанковић.

У августу, крај Јошанице, Црвена звезда је преокретом ишчупала победу. Сада је на клупи плаво-белих Славенко Кузељевић, искусни стручњак је у прошлој сезони два пута стопирао клуб са Маракане водећи крагујевачки Раднички.

Утакмица против Црвене звезде је велика и инспиративна за нас. Радили смо растерећени, јер је улога фаворита на страни црвенобелих који у утакмицу улазе са императиваом победе. Ми смо максимално мотивисани. Расположење међу фудбалерима је еуфорично, јер мечеви против великих тимова доприносе њиховој афирмацији – рекао је помоћни тренер Дејан Димић.