Прочитај ми чланак

ФК Партизан: Гробари, подржите нас!

0

vermezovic121232(Новости)
Репрезентативна пауза је утицала на серију лоших резултата. Неће бити лако против Рада, зато не би требало да се негодује, каже тренер Партизана Владирмир Вермезовић.

Кад је било игре, није било резултата. Кад је стигао резултат, игра је потпуно ишчезла. Партизан је из претходног циклуса од четири меча изашао прилично окрњен у сваком смислу, па је вечерас против Рада потребно да коначно уклопи све коцкице.

Тренер Владимир Вермезовић не крије да не би имао ништа против да издање његових фудбалера буде налик оном у Ивањици, а да се упишу три бода.

– Да, не бих имао ништа против – директно је одговорио Вермезовић на питање.

Свестан да се у Партизану увек захтева максимум, тренер је ипак говорио о вери у обједињење игре и резултата.

– Све помало је утицало на то да уђемо у лошу серију резултата и касније слабу партију када смо остварили резултат. Мислим да је највише утицала репрезентативна пауза и неко несвесно опуштање.

Наши играчи нису навикли на неизвесне завршнице и очекујем да је дуел са Јавором за њих представљао прекретницу по том питању.

Утакмице добијају сасвим другу димензију када Партизан не постигне гол на време.

– Нама се дешава да већ после 15 минута крене негодовање са трибина, надам се да то сада неће бити случај. Очекује нас ривал који је у налету, има младу екипу, која је затегнута и добро вођена. Партизан има квалитет да превазиђе кризу и очекујем да нам буде све лакше како се буде смањивао број бодова који је у оптицају – завршио је Вермезовић.

ПАРТИЗАН – РАД

СТАДИОН Партизана. Почетак: 19.00 Арена спорт 1. Судија: Бошко Јованетић (Ужице).

ПАРТИЗАН: Стојковић – Миљковић, Пајовић, Иванов, Волков – Смиљанић, Лука, Илић, Брашанац – Митровић, Којић.

РАД: Кљајић – Милошевић, Ћирковић, Витас, Лековић -Јовановић, Распоповић, Пршо – Луковић, Перовић, Ђурђевић.