Прочитај ми чланак

Фатић и Мијаиловић се договорили са Звездом

0

Crvena zvezda igrac1Црвена звезда је од недеље јача за двојицу дефанзивних фудбалера. У питању су, као што је и било најављено, Иван Фатић (24) и Никола Мијаиловић (31).

Док Фатић игра на позицијама централног дефанзивца и задњег везног играча, Мијаиловић се најбоље сналази на месту левог бека. Фатић је бивши млади репрезентативац Црне Горе, а чак је и забележио шест утакмица у А тиму „сокола“. Претходни уговор имао је са Кјевом из Вероне, у којем није добио праву шансу, а потом је био на позајмицама у Емполију, Хелас Верони и Лећеу, за који није одиграо ниједан меч током пролећног дела сезоне. Професионалну фудбалску каријеру почео је у миланском Интеру.

Када је Мијаиловић у питању, он је већ носио дрес Црвене звезде. Било је то у сезони 2008/09, али је после само осам утакмица напустио црвено-беле. Некадашњи Земунац, односно члан чувеног тима из Горње вароши, каријеру је затим градио у Железнику, Висли Краков, Химкију, Корони Киелце, и на крају у Амкару из Перма у којем је провео претходне две сезоне. У руском шампионату је на 53 утакмице постигао два гола у дресу Амкара.