Прочитај ми чланак

Фалкао у Србији тестира Михине “орлове”

0

radamel-falkao

(Вечерње новости)

Спектакл у најави – Рамадел Фалкао и Колумбија биће увертира за септембарски дуел Србије и Хрватске!

Најавио је селектор „орлова” Синиша Михајловић атрактивну проверу пред следећу квалификациону утакмицу за Бразил 2014, а дуел са учесником наредног Светског првенства (Фалкао и дружина су готово изборили пласман) биће, свакако, меч за добро попуњене трибине, преноси “Спорт”.

Трећепласирана селекција света, на јуче објављеној ранг-листи ФИФА, дошла би у Србију у најјачем саставу и првом звездом Рамаделом Фалкаом, а имена његових репрезентативних саиграча најбоље сведоче о рејтингу и снази наредног ривала Србије. Џејмс Родригез (Монако), Хуан Зунига (Наполи), Кристијан Запата (Милан), Хуан Квардадо (Фиорентина), Фреди Гварин (Интер), Виктор Монтања (Рен)… уливају страхопоштовање сваком ривалу, а нема сумње да ће и на предстојећем самиту најбољих репрезентација света играти значајну улогу.

– Желимо да имамо што јачу проверу пред оно што нас очекује у септембру – рекао је селектор Синиша Михајловић. – А долазак селекције из топ 10 са ранг-исте ФИФА је идеалан тест.

Фудбалском савезу Србије је остало да одреди домаћина за утакмицу 14. августа. Очекује се да то буде стадион у Хумској или, можда, „Карађорђе” у Новом Саду. „Маракана” је резервисана за квалификациони окршај са Хрватима, у септембру.