• Почетна
  • СПОРТ
  • Ђурић: Ја да шаљем батинаше на Нађа? То је гомила лажи, свесно нас дестабилишу!
Прочитај ми чланак

Ђурић: Ја да шаљем батинаше на Нађа? То је гомила лажи, свесно нас дестабилишу!

0

sp-djura_620x0

Спортски директор Партизана Алберт Нађ је потражио помоћ полиције због тога што му је председник Драган Ђурић послао неколико опасних момака како би га ућуткали због неслагања са трансфером Александра Митровића у Андерлехт. Информација до које је један дневни лист стигао изјавом неименованог извора из полиције прилично је узбуркала страсти у Хумској.

За разлику од неких ранијих ситуација када је избегавао коментаре на шкакљиве теме, председник Партизана Драган Ђурић се без размишљања одазвао на писања која указују на најблаже речено веома јаке „турбуленције“ у врху шестоструког узастопног шампиона Србије.

– Када сам прочитао новине најпре нисам могао да верујем чиме се људи баве, а још ме више зачудило то што се тако нешто нашло на насловној страни. Ја да шаљем батинаше на Алберта Нађа? Не знам шта бих рекао на такву гомилу глупости и будалаштина. Уосталом чули сте и шта вам је Алберт Нађ рекао на ту тему – практично у даху је изговорио Ђурић.

Током лета су стизали јасни сигнали о дисонантним тоновима на релацији Нађ – Ђурић, највише због неслагања спортског сектора са продајом, пре свега Александра Митровића, али и Ивана Иванова.

– Нађ и ја немамо никакав проблем, нормално функционишемо. Ово што се појавило је нешто што није вредно никаквог коментара. Пре наредног питања Ђурић је напоменуо да га не би чудило да иза целе приче стоји „кухиња“ чији је циљ урушавање Партизана.

– Наши успеси многима сметају, па ме не би чудило да је свесно изабран овај тренутак, када нас у недељу очекује дерби са Војводином у Новом Саду. Покушавају да нас дестабилишу лажима, али уверен сам да неће успети у томе – завршио је Ђурић.

Како је могло да се чује током дана у Хумској, у последњих 20 дана на виђењу са полицијом је било неколико челника Партизана, али иако нико није желео да открије прави разлог, сви су подвукли да цела прича нема везе са наводним сукобом Нађа и Ђурића.

ПРОБЛЕМИ ОКО МИТРОВИЋА

Иницијалну капислу за размимоилажење председника Драгана Ђурића и спортског директора Алберта Нађа током овог лета представљала је продаја Александра Митровића Андерлехту. Први човек клуба је услишио жељу играча и родитеља и уз дозволу Управног одбора склопио посао са Белгијанцима, док је Нађ уз потпредседника Милета Јовичића био једини који је дигао глас против тог решења.

Претходно је на почетку припрема Нађ напоменуо да Иванов током лета сигурно неће отићи из Партизана, али је деманти стигао већ после двадесетак дана.

(Новости)