• Почетна
  • СПОРТ
  • ДРОГБА ЈАСАН: „Нема ме у стартној постави? Нећете ме видети ни на клупи!“
Прочитај ми чланак

ДРОГБА ЈАСАН: „Нема ме у стартној постави? Нећете ме видети ни на клупи!“

0

Бивши фудбалер Челсија и један од најистакнутијих фудбалера икада са афричког континента, бурно је реаговао на одлуку тренера Монтреала.

ФОТО: BETA/AP Photo/David Zalubowski

ФОТО: BETA/AP Photo/David Zalubowski

Легендарни нападач Челсија и један од најбољих центарфорова које је ова игра икада видела нема живаца за одлуке свог тренера у редовима Монтреал Импакта.

Наиме, стратег канадске екипе која се такмичи у МЛС лиги Мауро Бјело, одлучио је да изостави 38-годишњег нападача из стартне поставе за веома важан дуел у лиги.

Пред канадски окршај са Торонтом, екипи за коју наступа Дрогба био је потребан тријумф како би обезбедили место у плеј-офу.

Након што је сазнао да није у стартних 11, бивши нападач Челсија, Марсеја и Галатасараја одбио је да буде и на клупи, како је рекао стручном штабу да га изоставе са списка од 18 имена за поменути сусрет.

Тако је и било, изгледа да је Дрогбина последња у Монтреалу, пошто су из клуба јавили да ветеран има проблема са леђима те да због тога неће насутпити у мечу са Торонтом.

Меч је на крају завршен резултатом 2:2, Начо Пиати је био стрелац оба гола за Импакт, док је Матео Макосу који се у стартној постави нашао уместо Дрогбе остао без учинка.