Прочитај ми чланак

ДОБИО УТАКМИЦУ ЖИВОТА! Кузмић устао из кревета, шалио се са Лазићем

0

Први који су посетили Звездиног центра су били његови родитељи и супруга, да би потом дошао и капитен Бранко Лазић и представници КК Црвене звезде.

Њих двојица су разговарали, Кузмић се чак и прошетао, а колико је био добро расположен говори податак да је збијао шале са Бранком, а рекао му је шта би желео да једе.

Кузмић се одлично опоравља, а од значаја је било и то што је он био здрав, јак, и организам је могао да му издржи све повреде, касније опоерацију, као и опоравку од исте. Њему је прошле недеље оперисана вилица која му је била поломљена у судару, у четвртак је почео нормално да дише.

„Стање пацијента Огњена Кузмића је стабилно и он није животно угрожен. Комуницира са свима у окружењу и лекари су врло задовољни његовим опоравком. Он ће остати у Ургентном центру док се потпуно не опорави, а доктори ће и даље наставити да прате његово стање“ – рекли су из Ургентног центра за „Блицспорт”.

Лекари су центра Звезде и репрезентације Србије све време држали у индукованој коми због тешких повреда, али и болова којима је његово тело било изложено.

„Добра ствар је што је Огњен спортиста и што је његов организам био здрав и јак, те је могао све ово да издржи и готово потпуно се опорави“ – потврдили су за „Блицспорт” из Ургентног центра.

Кузмић ће до даљњег остати под медицинским надзором, а онда му следи и рехабилитација када изађе из болнице.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!