Прочитај ми чланак

ДОБАР ЗНАК Ђоковић тренирао без заштитног стезника у Индијан Велсу

0

Новак Ђоковић ће у недељу коначно одиграти први такмичарски меч после скоро два месеца паузе. Он је у четвртом колу Аустралијан опена изгубио од Корејца Чунга и од тада није одиграо ниједан дуел због болова у лакту.

Али изгледа да су проблеми са лактом иза најбољег тенисера Србије. Наиме, он се већ неколико дана налази у Индијан Велсу где тренира пред старт надметања на првом турниру из серије 1.000 у Калифорнији. Добре вести су да је последњи тренинг одрадио без заштитног стезника на болном месту.

Ђоковић је под будним оком тренера Радека Штепанека одрадио тренинг са Јужноафриканцем Кевином Андерсоном и то без заштитног стезника. Лоптицу је ударао јако, готово пуном снагом, а на моменте је изазвао салве аплауза од стране навијача који су гледали тренинг.

Новак је у пустињи постављен за десетог носиоца, а први ривал ће му бити бољи из дуела Камерон Нори (Велика Британија) – Торо Данијел (Јапан). Британац је 111. на свету, а Данијел 109. Ђоковић никада није играо ни против једног ни против другог. Уколико слави, Ноле би у трећем колу могао да игра против Јапанца Кеија Нишикорија.