Прочитај ми чланак

Да ли је могуће да је новинар питао ово Ђоковића?

0

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је започео турнир у Монте Карлу пошто је савладао Романа Сафиулина са 6:1, 6:2.

Ноле је успешно кренуо у сезону на шљаци, а у наредном колу чека га дуел против Лоренца Мусетија, који је изненадио Тејлора Фраица, 13. носиоца турнира.

Након успеха против Сафулина, Ђоковић је био расположен, а на конференцији за новинаре је добио и питање које је многе шокирало.

Новак није кренуо сезону онако како је навикао. Изгубио је полуфинале Аустралијан опена од Јаника Синера, а потом и треће коло Индијан Велса од Луке Нардија, који је такође Италијан.

То је био и повод новинару за питање, јер Новак у наредном мечу такође игра против Италијана, а питање је гласило.

Чега се сећате из меча са Мусетијем прошле године и да ли сте на неки начин уплашени јер играте против још једног Италијана, јер сте изгубили од Синера и Нардија – питао је новинар, као да не схвата да испред њега стоји најбољи тенисер свих времена.

Деловало је као да и Новак не верује шта слуша, али је господски одговорио и показао колико је самоуверен.

– Не плашим се никога и ничега, али се надам да ћу добити шансу да играм са њим овде. Он је један од најталентованијих играча на шљаци, има прелеп једноручни бекхенд, може да уради много ствари. Он је један од играча који највише обећавају, не само у Италији, већ и у свету. Али свиђа ми се како сам одиграо свој меч у поређењу са првим мечом прошле године, осећам се другачије, више спремно и ко год буде са друге стране мреже, надам се да ћу пружити своју најбољу партију.