Прочитај ми чланак

„Делије“ кроје Звездину капу!

0

delije

ЦРВЕНА звезда је спала на техничку владу! После рафалних оставки већине чланова Управног одбора (редом Тончев, Ћулибрк, Терзић, Антић, Бајатовић…) председник клуба Светозар Мијаиловић имао је састанак са Саветом клуба и одлучио да води техничку владу до општих ванредних избора које је планирао да распише 15. септембра. У прелазној управи су, поред председника, сигурно – Слободан Бабић, Петар Шкундрић, Божидар Церовић, Владица Поповић, Миљко Ристић, Бранко Ковачевић и Небојша Човић.

ДОНАЛД ПОТПИСУЈЕ, ПЛАВШИЋ ДОЛАЗИ
ТЕРЗИЋ је стопирао све радње око трансфера, али је блокаду укинуо у четвртак, па ће везиста Мичел Доналд потписати уговор у петак, а Срђан Плавшић из Спартака наредне седмице. Мордовији је плаћено 240.000 евра на име обештећења.

Савет клуба је после двочасовног састанка донео закључак у шест тачака, а суштина је:

Клуб је исправно поступио што је расписао изборе јер Звезда мора да добије ново руководство по Статуту и закону. Моле се сви чланови УО који су поднели оставке да до краја заврше започете послове а државни органи да прате рад клуба у овом периоду и помогну да се он одвија по закону.

Навијачи преузимају клуб, јасно је то као дан, истакао је Славиша Кокеза. И отворио им широм врата. „Делије“ су показале кога неће, истерали су на своје јер им је Звездан Терзић постао трн у оку, иако су пре три недеље биле 100 одсто уз њега и управу. Међутим, нису гласно рекли ни да хоће Небојшу Човића. Он је њихов фаворит, још је у клубу јер оставку није поднео, бизнисмен је и успешан председник кошаркашког клуба. Али, може ли Човић да постане Флорентино Перез (Реал Мадрид) или Ђозеп Марија Бартомеу (Барселона) и обједини лидерство над два сектора?

– Никад нисам бежао од изазова и проблема – истакао је Човић и у свом добро познатом стилу оставио тему за размишљање.

(Вечерње Новости)