Прочитај ми чланак

Делије: Чедо, помешао си стероиде с дрогом!

0


ceda

(Курир)
Нисмо тукли Чедомира и Јелену Јовановић, ни њихове пријатеље, већ је Чеда све то измислио јер су му се вероватно помешали стероиди с алкохолом и дрогом – тврде Делије у отвореном писму.

Навијачи Црвене звезде, кажу, сматрају да треба да обавесте јавност о правим дешавањима у Сегедину – да су више пута покушавали да убеде Јовановића да не улази у ресторан јер је ту непожељан, да је паметније да избегну инцидент, али да он није желео да их послуша (?!).

– Неколико сати пред почетак утакмице, испред ресторана у којем је већина „делија“ ручала, стала су два „аудија“, из којих је изашао Чедомир Јовановић. Већ на паркингу неколико навијача замолило га је да оде, али је он наставио према сплавовима. Иако су кренули да му добацују да није пожељан већ са првог сплава, он је отишао на сплав поред, на којем су такође биле „делије“ – наводе навијачи и додају:

– Када је Јовановић ушао на сплав, један од виђенијих „делија“ је устао и замолио га да напусти сплав, на шта је он рекао: „Добро, ево, Косово је Србија“, и то крајње цинично. Човек (Чедомир Јовановић, прим. аут.) који се налази међу сто људи који му говоре да је непожељан то очигледно није схватио озбиљно, па је започео вербалну расправу и неко своје истеривање правде, приликом којег је чак покушао главом да удари једног друга који му је пришао да каже да нема потребе да прави проблеме, већ само да напусти кафану, а то је иначе човек кога он наводи као главног кривца!

Навијачи тврде да је у том тренутку Јовановићев кум почео физички да се обрачунава с једним од „делија“ који је стајао поред, те да је настао општи метеж, у коме су неки од „делија“ покушали да смире ствари тако што су Јовановића извели напоље, „док је његов кум остао на сплаву да се бије“.

delije_1989

– Наш другар, кога он оптужује за напад, први је хтео да све прође без проблема и он је тај који га је извео напоље и заштитио на паркингу кафане. Јовановић и његова супруга немају ниједну повреду. Све што је пласирао човек који је морао да руши зграде по Београду не би ли нестали докази о његовој повезаности с криминалом и мафијом су чисте лажи! Једини начин да схватимо овакво његово агресивно понашање је тај да су му се помешали стероиди с алкохолом и дрогом, па је видео догађај другачије од сто других људи – навели су навијачи.

МУП добио снимак туче у ресторану

Чедомир Јовановић поднео је полицији кривичну пријаву против непознатих особа које су тукле њега, његову супругу и пријатеље.

Полиција ће прегледати снимак послат из Мађарске.

– Путем међународне правне помоћи тражићемо више детаља у вези с тим. Такође ћемо се консултовати и с тужилаштвом у вези с надлежношћу, будући да се спорни догађај догодио у Мађарској – кажу у истрази.