Прочитај ми чланак

Дауда стиже на Маракану али да ли ће …

0

Dauda1

Нападач Црвене звезде данас ће допутовати у Београд и у петак ће одрадити први тренинг са саиграчима у 2014.

Долазак Нигеријца показује и да је спреман да игра на Маракани до лета, али нема дилеме да ће наредних дана захтевати разговор са управом и распитати се зашто му већи део зарађеног новца није на рачуну и који су били разлози да се одбије понуда Генчлербирлигија.

Турски суперлигаш је нудио премало, информације које су недавно кружиле Београдом да су предложили уплату 850.000 евра Црвеној звезди – нису тачне.

Највероватније се више неће ни обраћати, већ су у Анкари потражили друга решења за шпиц.

Darko_Lazovic

Лазовић: Све је како треба, најважније је да сам здрав

Играч Црвене звезде Дарко Лазовић рекао је да не осећа последице повреде због које је пропустио целу јесењу полусезону и да је спреман за припреме за пролећни део Супер лиге.

– Направио сам паузу од пет дана након завршетка јесење полусезоне, након које сам почео да тренирам. Најважније ми је да сам здрав и да за сада не осећам никакве последице од повреде, односно операције. Све је како треба – рекао је Лазовић за клупски сајт.

Лазовић није одиграо званичну утакмицу од пролећног „вечитог” дербија са Партизаном, када је покидао лигаменте колена.

Иако је било могућности да Лазовић игра и у некој званичној утакмици током јесени, фудбалер је казао да није желео да ризикује због велике паузе коју је имао.

– Мислим да смо јесен завршили релативно успешно. Релативно, јер смо ипак други на табели. Са друге стране, када се све околности узму у обзир, постигли смо добар резултат. Очекујем да на пролеће будемо много бољи – рекао је Лазовић.

Играчи Звезде окупиће се у петак, 10. јануара на почетку припрема за пролећни део сезоне.

(Спортски журнал, Фото: Н. Неговановић, И. Милутиновић)