Прочитај ми чланак

Дауда пуни касу, празни колону са головима?

0

dauda

Абиола Дауда је на раскрсници, проблем је што је потребан тиму, а то је практично једина озбиљнија понуда коју Звезда има за продају играча. Генчербилиги је понудио 600 000 евра, још пар стотина хиљада више и јасно је да ће Нигеријац постати бивши нападач црвено-белих.

Дугови су мач над главом, али са друге стране Звезда нема замену. Тек Дауда и Мрђа у тандему су функционисали на прави начин, одлазак Африканца са шведским пасошем би поново ставио знак питања изнад формација и евентуалне замене.

Ту су Оњило и Михајловић, али на пролеће нема експеримената, кратко је првенство, сваки бод ће бити драгоцен.

„Спорт“ пише да за Касалицу постоји понуда из руског друголигаша Мордовије, али то би значило да иде испод цене. Брзоноги нападач је у другом плану, сада нестварно звуче неке понуде које је Звезда одбила за њега прошлог лета. Сума од пола милиона за фудбалера који је у другом плану је претерана и тешко да ће било ко избројати тај новац, поготово у јануару.

Кључ је да се задржи екипа и појача одбрана, то је један од императива који је тренер Стојановић ставио пред управу, још увек нема расплета у повратку Луковића, а мање су шансе да на „Маракану“ стигне Бишевац.

Чини се да ће током празника уследити затишје, једноставно нико ни у почетним данима јануара неће много размишљати о послу када су страни клубови у питању, а Зенит би одговор за бившег репрезентативног штопера могао да пошаље у прве две недеље јануара.

Помиње се још имена, отпао је Трајковић, видећемо после смене Стојадиновића шта ће Драган Џајић означити као мете и може ли Звезда додатно да се појача још неком позајмицом.

Оно што је прећутни став на „Маракани“ је да новца за појачања из домаће лиге нема, а и мало је играча интересантних црвено-белима у овом тренутку.

(sportske.net)