Прочитај ми чланак

Бошко Јанковић у Црвеној звезди?

0

Звезда је позвала, сада је потезу Бошко Јанковић. Вест о намерама руководства Црвене звезде да у клуб врати једног од најкреативнијих наших играча у новијој историји добила је потврду. И то из уста човека који је пројектован као капитално појачање црвено-белих у походу на Лигу шампиона.

Бошко Јанковић у репрезентативном дресу

Бошко Јанковић у репрезентативном дресу

Он је у изјави за Журнал поручио да су контакти између њега и матичног клуба успостављени, али да постоји низ баријера које треба уклонити како би започео други мандат у вољеном дресу.

„Импонује интересовање Црвене звезде, највећег клуба за који сам играо. Контакти између мог менаџера и руководећих људи клуба су успостављени. Много коцкица мора да се сложи. Пре свега, имам уговор са Вероном до 2017.године. Ни са ким из клуба нисам разговарао на тему будућег статуса. Менаџер ће сигурно добити, јер има оних којима је интересантна моја ситуација“, поручио је у разговору за Спортски журнал Бошко Јанковић.

Прве Бошкове речи су деловале обећавајуће, али крилни фудбалер Вероне покушава да стиша еуфорију.
„Нема потребе за еуфоријом. Имам много другара звездаша, разговарају са мном као да сам се већ вратио“, јасан је Јанковић.

Занимљиво је да Бошков менаџер Зоран Ђурић тврди да за брак између његовог клијента и Црвене звезде постоји обострани интерес. АСли и упозорава да пут од жеље до реализације није једноставан.
„Уговор са Вероном, породичне околности и бројне финансијски боље понуде су оно што ће бити препрека. Са фудбалске стране гледано, долазак у Звезду био би пун погодак за освежење каријере, јер може да игра барем још четири године. Значио би Звезди, али и Звезда њему“, јасан је Ђурић.