• Почетна
  • СПОРТ
  • Безобразлук: Хрватски рукометаш прелепио фластером заставу Србије
Прочитај ми чланак

Безобразлук: Хрватски рукометаш прелепио фластером заставу Србије

0

Хрват Перо Метличић, који је с Монпељеом играо у Партизановој опреми, прелепио заставу Србије на дресу црно-белих у мечу Лиге шампиона.

Фластер преко Србије!
Хрватски рукометаш Петар Метличић прелепио је заставу Србије на дресу у ком је наступао у Лиги шампиона! Играч Монпељеа направио је овај скандалозан потез у срцу Србије, у нишкој дворани Чаир, на мечу с Партизаном.

Ако се питате откуд Хрват, који наступа за француски клуб, у дресу српског шампиона – разлог је што су играчи Монпељеа на путу за Србију изгубили пртљаг, па им је Партизан уступио своју резервну гарнитуру дресова.

Уместо хвала, добили су понижавајући гест једног од најбољих хрватских и светских рукометаша. Само неколико дана по скандалозној пресуди Хашког трибунала, који је ослободио генерале Готовину и Маркача, нови шамар Србији опаучио је и Метличић.

Он је пре изласка на паркет прелепио заставу Србије која је извезена на полеђини дреса и тако одиграо читав меч.

Нажалост, у покушају да добијемо коментар на то шта га је натерало да овако поступи, нисмо успели да ступимо у контакт с Метличићем. Верујемо да се овакве провокације убудуће неће догађати, нарочито не у овако деликатним ситуацијама.

Манџукић кажњен због салутирања генералима
Фудбалер Бајерна и репрезентативац Хрватске Марио Манџукић признао је да је салутирао злочинцима Анти Готовини и Младену Маркачу након што је дао гол Нирнбергу у суботу. Првобитно, Манџукић је негирао да је поздравио хрватске генерале, правдавши се да је поздравио навијаче.

Његов менаџер Иван Цвјетковић признао је да је Манџукић салутирао генералима. После тога Немачки фудбалски савез опоменуо је хрватског играча, али и Албанца Џердана Шаћирија, који му се придружио у слављу.

 

(Курир)