Прочитај ми чланак

КК Црвена звезда ипак се распада?

0

Човић тражи пуну подршку, или…
 

Како B92 незванично сазнаје, први човек КК Црвена звезда Небојша Човић озбиљно размишља да пре времена заврши започет посао на Малом Калемегдану.

Како сазнајемо, Човић у недељама које долазе као прво тражи једногласну подршку Управе да настави посао.

Човић је према нашим сазнањима посебно незадовољан бројним натписима у београдским медијима и ’svakodnevnom лицитацијом’ са именом новог тренера.

Црвена звезда и даље има тренера са важећим уговором, то је Светислав Пешић, а са екипом ради помоћник Миливоје Лазић и то по програму управо Пешића.

Човић како сазнајемо инсистира да се на првом месту Пешићу исплате сва дуговања и да се разговара са актуелним тренером о плановима за наредну сезону, а ако не дође до споразума, да се КК Црвена звезда и најтрофејнији тренер који ради на овим просторима растану на цивилизован и пријатељски начин.

Такође, Човић жели пуну подршку свих структура клуба да настави план санације клуба који је у току и који није завршен. Црвена звезда је вишемилионска дуговања према играчима и тренерима свела на најмању могућу меру за само годину дана, али их није елиминисала.

Човић је посебно незадовољан свакодневним довођењем новог тренера. Последњих дана београдски медији писали су о Дејану Радоњићу, Луки Павићевићу, Влади Вукоичићу, Александру Трифуновићу…

Није тешко из овога наслутити да први човек клуба, на кога је пао највећи терет опоравка КК Црвена звезда, тражи пуну подршку за наставак рада, или у супротном није немогуће да амбициозни пројекат буде напрасно прекинут након само годину дана.

(Б92)