Прочитај ми чланак

Зоран Живковић, „мачак у чизмама“ српске политике тражи забрану Двери!

0

Зоран Живковић би да проблем политичке минорности реши нападањем Двери!

 

Зоран Живковић (за оне које га се не сећају премијер за време последње диктатуре у Србији која се звала „Сабља“) недавно се огласио у нашој јавности са јасним политичким, али и диктаторским амбицијама – захтевао је забрану Двери.

Ако би се нашалили, могли бисмо да захвалимо госн.Живковићу што брине о тешком финансијском стању нашег покрета (како смо народни покрет, то имамо исте проблеме као и народ коме припадамо).

Наиме, познато је да је он без правног основа у „Сабљи“ похапсио неколико хиљада грађана Србије који су затим, због оваквог неоснованог лишавања слободе, на судовима добили вишемилионске накнаде из буџета државе која је допустила да јој Живковић буде премијер и диктатор у покушају. Дакле, када Живковић забрани Двери и нас све колективно похапси, имаћемо основа да тужимо државу која оваквим ликовима дозвољава да у њено име одлучују о било чему – и најзад да решимо финансирање наших будућих кампања.

Али, шалу на страни, Живковић би сигурно много мање био склон да маше забранама и хапшењима ако би за своје глупости одговарао властитом имовином (која је иначе сумњивог порекла), а не буџетом Србије. Такође, дотични господин би могао да објасни нашој јавности где је нестала она 51 милијарда долара коју су проневериле разне проЕУ владе Србије (од којих је једна и његова), а како тврде његови проверени пријатељи из САД.

И опет да се вратимо на шалу: политичке амбиције Живковићу стоје једнако као „пилету  си.е“ како би лепо рекла једна народна метафора. Али да будемо пристојнији – не можемо одолети слици Живковића као „мачка у чизмама“ српске политике – обичан мачак са великим политичким амбицијама и још горе са диктаторским склоностима па му се свиђа да носи чизме – мисли да ће га схватити озбиљније.

Информативна служба Двери