Прочитај ми чланак

„Вучић попије два шардонеа , четири кабернеа, па доноси одлуке! Само Сузи може…“

0

Бивши премијер Србије Зоран Живковић рекао је да од тога да ли председник Србије Александар Вучић попије два шардонеа или четири кабернеа зависи шта ће се у земљи дешавати.

Гостујући у емисији „Пробуди се“ на телевизији Нова, Живковић је објаснио да је ситуација у земљи катастрофална и да је перманентни криманал свугде око нас.

„Имамо најаву да ће покретне степенице код Вуковог споменика да се раде 500 дана, вероватно је договорено да се плате днвенице и да се ради што више дана, значи катастрофа једна Од када су прошли избори, од тада је у Србији убијено 35 жена. Имамо оно што је ново, а то је да имаом више министар у овој Влади који имају дивљу диплому и докторат, а ново је и да Вучић одустаје од ЕУ и наставља се масовно исељавање из Србије. Перманентни криминал је свугде око нас – да ли је то пијаца, Народна банка или друга државна институција“, рекао је Живковић и додао:

„Прво што вам падне на памет када све то видите је да се запитате ко овде узима 10, 20 или 50 одсто. То је стање ствари и ужас један комплетан, катастрофа од ове државе где од тога да ли је Вучић синоћ попио два шардонеа или четири кабернеа зависи шта ће се дешавати у Србији. Једино Сузана Васиљевић може да му каже остави ту чашу, доста си пио. Сви остали климају главом“, истакао је Живковић у емисији „Пробуди се“.