Прочитај ми чланак

ЗБОГ РАЗБИЈЕНЕ ОПОЗИЦИЈЕ Вучић на корак од одлуке да распише парламентарне изборе

0

Премијер и председнички кандидат у најави Александар Вучић, на корак је од расписивања и парламентарних избора, сазнаје "Србин инфо" од извора блиском врху Српске напредне странке.

Вучић жели да искористи расуло у опозицији, која је потпуно разједињена – и проевропска и она са националним предзнаком.

aleksandar-vucic-stefanovic-mihajlovic-rasim-ljajic-03-n-s

– Велика је шанса да многе партије које су пре годину дана ушле у парламент сада остану испод цензуса. – објашњава наш извор.

– Вучић то жели да искористи, као и чињеницу да Вук Јеремић и Саша Јанковић још немају своје странке. Додуше Јанковић је практично кандидат Демократске странке, али је питање шта ће бити даље уколико оствари лош резултат на изборима.

Он истиче да ће Вучић вероватно чекати последњи моменат за објаву одлуке о расписивању парламентарних избора што ће опозицији оставити још мање времена за организовање.

– У сваком случају, без обзира на то да ли буде нових избора или не, планирано је да Томислав Николић добије једно од министартских места у Влади Србије – поручује наш саговорник.